Miért nem tudok Samsung S5230-as telómra semmit feltenni a
PC Studio-n keresztül?
Figyelt kérdés
Ma kaptam meg,már átböngésztem meg minden. Az ég világon semmit nem tudok rátenni,mert nem találok azon a programon belül semmit ahol át tudnám húzni vagy vmi. Memóriakártyát is tettem bele pedig! Jobb oldalt van,hogy GT S5230 meg 1 telóábra,arra rányomok és kiírja,hogy Belső memória Sounds meg mittomén..de a memóriakártyát sehol nem látom. Még le is szarnám,ha a belső memóra,de arra se tudok mit tenni. Ne mondja senki,hogy ezen seokmindent nem lehet futtatni,mert tudom,de könyörgöm,ez szarcsimbókat se lehet rátenni? Hogyan lehet???
Jaa és nem zenét vagy képet szeretnék,igaz még azt se sikerült,csak 1 mappát akarok létrehozni a memóriakártyán és beltenni vmit,az lényegtelen futtatja-e vagy nem,de sehogy se sikerül:S:((
2010. jún. 28. 15:31
2/14 anonim válasza:
Bluetoothon keresztül vagy usb kábellel probáltad? Nekem is néha vacakol a bluetoothal és csak az adatkábellel biztos a kapcsolat. Egyébként pedig ha felismeri és kijelzi a készüléket a jobb felső sarokban a pc studio .Akkor ott beletudsz menni dupla kattal és azon belül betudod böngészni a memoria kártyát is. Amugy a teloböngésző elöször csak a belsö dolgokat mutatja és akkor tudsz a memoria kártyára lépni ha a görditö sávra mégy a böngészöben.
2010. jún. 28. 15:35
3/14 anonim válasza:
A pc stúdió úgy sz*r ahogy van!Én egy darabig próbálkoztam vele,de már régen feladtam.Használhatatlan,lefagy folyamatosan és csak felidegesíti az embert.Én mindent blootoothról küldök a telefonra,azzal még sosem volt baj.
2010. jún. 28. 15:37
4/14 anonim válasza:
Másolni pedig úgy tudsz , ha nem megy a telo böngészöjében valamilyen oknál fogva,hogy a windowsba kijelölöd akár total commanderbe akár simán a fájlt és jobb egérgomb majd másol parancsra kattintasz. Aztán vissza mégy a pc studio teloböngészöjébe ott pedig csak simán klikk egér jobb gomb és beilleszt vagy ha angolul van akkor paste parancs.
2010. jún. 28. 15:38
5/14 anonim válasza:
De ha ez sem megy akkor pedig fogsz egy kártyaolvasót vagy egy laptopot és belerakod a telódbol a memoriakarit és rámásolsz simán, így is teljesen okésan megy:)
2010. jún. 28. 15:39
6/14 A kérdező kommentje:
Bluetoothon keresztül hogy másolok a telóra? Ahhoz nem kell wifihez? Mert ehhez nemnagyon értek. Hát én már pár óája foglalatoskodok ezzel és sehogy nem sikerül. Abba a kis ablakba,ami feljön,mikor bal oldalt rányomok a telóra,ott csakis azt a kis belső memóriát hozza fel. Van ott vmi keresés,de mivel a memókártyán még semmi nincs,nem tudok rákeresni. A rági telómhoz M2-es kártya volt és ahhoz volt ilyen olvasóféle,mint a pendrive és azzal olyan jó volt. Igen,vmi ilyesmit kéne az SD kártyához is,de addig semmit nem fogok tudni?
Szóval Bluetoothon hogy tudok átküldeni?:$
És bocsánat,ha néhol csúnyán írtam,de már nagyon ideges vagyok..voltam. Most hogy ír itt vki,kezdek megnyugodni,csak sikerüljön már:(
2010. jún. 28. 15:44
7/14 A kérdező kommentje:
*Wifi* Ezen nincs wifi.
Bocs,jobb oldalt van az a telótéma a PC Studio-n.
2010. jún. 28. 15:46
8/14 anonim válasza:
Ne a pc Studion próbáld,hanem Médiatáron keresztül-az lehet a memóriakártya(ezt úgy,hogy mikor csatlakoztatod a géphez a telót,akkor kijelölöd a Médiatárat..az a memóriakártya:P
2010. jún. 28. 15:52
9/14 anonim válasza:
Menj a telefonod beállításaihoz, keress valami ilyesmit: kapcsolatok -> usb kapcsolat módja (nekem ez van..), és itt válaszd az adattárt (médiatár, kinek mi), és azután már nem a pc suite fog bejönni :)
Én is mennyit szenvedtem vele.. :D
15/L
2010. jún. 28. 16:11
10/14 anonim válasza:
Már bocs hogy ilyet írok de az a telefon 1 nagy szar miért nem vettél samsung monte-t igaz drágább de legalább többet tud
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!