Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honor V20? Vagy Nova 4?

Honor V20? Vagy Nova 4?

Figyelt kérdés

Január vége felé ki fog jönni EU-ban is a Honor V20 telefon. 4000mAh aksi, 8/256Gb, 48megapixeles kamera, ami Sony IMX586os szenzor kap, o alaku "lyukas" Előlapi kamera, 25 megapixeles. 22,5Wos gyors töltés és Kirin 980as proci.

Na most a Huawei is jön egy lyukasztott kijelzos mobillal, a Nova 4el. Ennek az aksija 3750mAh, magok számában nincs különbség. Gyors töltés ugyanúgy tamogatott. Tar helyileg ez csak 128Gb-t kapott, a nyolc giga rám ugyanúgy megvan, de a proci csak Kirin970. A kamera ugyanúgy 48megapixeles, s 25

Miért ugyanaz az ár kategória, ha a Nova 4 valamivel rosszabb telefon?

Esetleg ebben az árban jobb telefont tudtok mint ez s kettő?

#Huawei #Honor V20 #Huawei Nova 4
2018. dec. 28. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi pénzed van rá? Oneplus 6
2018. dec. 28. 19:50
 2/4 A kérdező kommentje:
A One plus6t meg bele férne, viszont ahogy elnéztem ennek a processzormagjai rosszabbak. Az alaplapjarol meg nem túl sok jót hallottam
2018. dec. 28. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Én iPhone tulajdonosként fogok váltani első androidra és én is nézek pár telefont. A Samsung A9 és az S9+ is tetszik, de az operációs rendszere annyira nem jön be, mint a Huawei-eknek (ami azért hasonlít valamennyire az iOS-re).

Huaweiből én is nézem az általad említett két telefont, illetve a Mate 20-at (a Prot drágának tartom és az iPhone-nal is a túlárazottság zavar a legjobban).

Én lehet a Honor mellett döntök, mivel úgy tűnik jobb, mint a Nova és jobban tetszik, mint a Mate 20.

Neked mi a véleményed? Én elég laikus vagyok a témában, viszont azt azért elvárom egy 150 ezres telefontól, hogy pl. ne merüljön le egy nap alatt, vagy ne akadozzon pár hónap után.

2018. dec. 31. 16:40
 4/4 szántóvető ***** válasza:
lenovo z5 pro gt,ezt érdemes megvárni bár nem mindenkinek fog bejönni a kialakítása.viszont a legerősebb chip lesz benne,snap 855.
2018. dec. 31. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!