Miért annyira népszerű Xaomi Mi A1?
Nem hiszem, hogy nagyon népszerű lenne.
A környezetemben rajtam kivül senkinek nincs. Sőt aki már látta, hulladéknak nevezte. :D
Igaz már én is a kukába dobnám és vennék helyette egy normális telefont. :D (Csak az igényeim változtak és nem a telefon lett rosszabb.)
Ami nekem anno tetszett benne, hogy tiszta android van rajta. De a frissitéssel megint bebukták. :D
Már nem annyira népszerű, mivel megjelent a Mi A2, de nekem pont ilyen telefonom van és az Android 9-es frissítéssel, gyorsabb lett, mint előtte volt, illetve egy a 8.1-ben lévő, idegesítő dolog ki is került (mikor mindig megkérdezi, hogy kikapcsolom-e a mobilnetet).
NFC nincs benne (ha ez fontos lenne neked) infra viszont van, úgyhogy távirányítóként tudod használni (illetve az Android 9-es frissítéssel, még az FM rádió is belekerült).
Nem túl kiváló, de a középkategóriában még mindig nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!