Doogee x5 nem kapcsol be rom hiba?
Figyelt kérdés
A Doogee x5-re kerestünk tiszta romot találtam is de nem tudtam recoveryt rárakni amikor formázni vagy rá rakni akarom spft-vel akkor ezt írja:Brom ERROR:S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032)
[EMI] Enable DRAM Failed!
[HINT]:
Please chek your load matches to your target which is to be downloaded.
Amikor meg romot rakok rá spft-vel akkor is ugyanazt írja nem kapcsol be nem mindig ismeri fel a gépet mi lehet a baja?Vissza akartuk tenni a régi romot a teli virusosat de azt sem engedte.Mi a teendő ilyenkor?
képek: [link]
Segítsetek kérlek.
2018. dec. 27. 15:11
1/7 A kérdező kommentje:
Most már teljesen mást ír ki eddig ezt írta ki:Brom ERROR:S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032)
most megmárt a képen láthatü dolgot ír.
2018. dec. 27. 15:12
2/7 A kérdező kommentje:
Prohadveren mondtak romot és most az miatt nem jó :/
2018. dec. 27. 15:13
4/7 repulo válasza:
Mintha, hangsúlyosan mintha, a youtubon lennének hasonló problémákra megoldások, bocsi, de nem néztem végig őket.
5/7 anonim válasza:
Doogee=china szar vegyél xiaomit vagy sony vagy esetleg samsungot bár a Samsung nem a legjobb! De azért jó
6/7 A kérdező kommentje:
Most megoldottuk a hibát le kellet tölteni a legujabb spflasher-t !
2018. dec. 27. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!