Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Manapság tényleg a nagy...

Manapság tényleg a nagy kijelzős telefonokra van kereslet?

Figyelt kérdés
Le vagyok döbbenve, mobil vásárlás elött vagyok, és ahogy böngészem a telefonokat, mindegyik szinte közelít a 6" -hoz néztem sonyt, huaweit, samsungot, és mindegyiknél elmondható hogy 150 mm hosszúak, meg voltam a média marktba ott is a sok telefon olyan bazi nagy kijelzős, tényleg erre van ma kereslet?
2018. dec. 23. 19:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
43%

#8 Nem hiszem el, hogy ennyit kell értetlenkedni egy rutinos netezőnek.

A linket ez a gyakori fórum rontja el, mert vessző van benne, a keresési paraméterek miatt, így nem értelmezi egészként. Egy kis sütnivalóval hamarabb kijavítható, mint ahogy itt másolgatsz, idézőjel nélkül, persze.

De itt van, keress magad az oldalon:

[link]

2018. dec. 24. 10:01
 12/12 anonim ***** válasza:
hogy a kérdésre válaszoljak én nem szeretem a nagy kijelzőket 5"-ost is alig akartam venni de ez viszonylag kisebb méretű még lehet egy kézzel kezelni.
2018. dec. 24. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!