Huawei P20, Samsung Galaxy s8 vagy Iphone 7?
Vagy az iphone-t venném vagy a samsung-ot.
Nekem pl. s7-es van meg van egy iphone 6-os.
Bár a huawei sem rossz vétel.
Bár mégis azt mondanám ha egyet kellene mondani akkor iphone 7.
Ár értékben a Huawei... De ha maces vagy akkor egyértelműen csak iphone...
Samsung árai nagyon elszálltak mostanában annyira nem jobbak.
#3 A nagyfiúk játszóterén (felsőkategória) nem igazán szálltak el a Samsung telefonok árai sem. Nézz rá egy új Huawei csúcskészülékre és akkor látni fogod te is. Általánosságban szálltak el a csúcskészülékek árai, és a felsorolt telefonok bizony csúcskészülékek, 2 közülük az előző generáció tulajdonképpen, az Iphone meg 2-vel régebbi generáció. Csak a Xiaomi és a OnePlus ad ki csúcs hardverrel szerelt telefont olcsón, bár utóbbi egyre inkább halad a magasabb ársáv felé. Ez nem is gond, idővel ez a Xiaomi-nál is megtörténik, csak ki kell építeniük a tekintélyt.
Ha P20 Pro-t írtál volna, akkor mondhatnám, hogy "de ha számít a kamerás képesség", így viszont nem mondhatom, mivel az S8 szerintem hozza a P20 szintjét kamerában. Teljesítményben nem térnek el nagyban, a Huawei eleve trükközött a Kirin 970-el, hogy benchmark-ok során a vetélytársakkal felérjen. Olyan Snapdragon 835/Exynos 8895-nek felel meg a Kirin 970 kb. Az üzemidőben sincs sok különbség, S8 3000mAh, P20 3400mAh. Én S8-ra szavaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!