Vettem 4 GB a telómra. És már használtam jó sokat. Most megnéztem hogy vajon mennyit használtam el és az volt odaírva hogy: 48,46 MB. Ez most akkor mennyi? Hány GB? Már alig maradt?
48,46 MB
Ez van odaírva
Akkor ez most sok/kevés?
Sok infós...
A váltószám 2 a 10 -en.
Vagyis 1Gb az 1024Mb.
Így 4Gb az 4*1024Mb.
Vagyis 4096Mb.
Ha abból elhasznált a kérdező 48,46Mb -ot, akkor maradt 4047,54Mb. Ami cirka 3,95267578Gb.
Szóval nem több, mint 4Gb, amit alapból vett a kérdező, viszont még van bőven, mivel még 10%-ot sem éri el az elhasznált érték.
Szóval, kedves kérdező! Körülbelül 10% -ot használtál el, így maradt még kb. 90% -od.
Bocs!
Én azért írtam hogy alig van, mert nállam pl azt írja hogy mennyi van még vissza!
Nállad ténleg nem lehet tudni, hogy ez a felhasznált vagy a felhasználható-e?
Azt írtad hogy jó sokat használtad, de videókat néztél vagy csak olvasgattál, böngésztél?
Ne keverd ide a Gigabit (GB) -et, amit internet sávszélesség mérésre használnak. Ott tényleg 1000 -essel váltanak, de itt Gigabyte (GB) -ról van szó...
Bocsi, kijavított a teló...
Gigabyte (Gb). Itt kis "b" szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!