Van megoldás arra, hogy a frissítésektől ne legyen rosszabb a telefon?
Szinte a vízcsapból is az folyik, hogy a frissítések gyengítik, bizonytalanná teszik a telefonokat. Pl egy kérdés alatt ezt olvastam:
(Samsung J5 2016 típusnál)
"Egy rövid válaszom van a kérdésedre: azért, mert ez egy alsó kategóriás Samsung okostelefon. Mindegyik így végzi, mert szándékosan nem csinálják tartósra őket és a frissítésekkel csak több szoftveres problémát hoznak be."
Mivel nekem is pont ez a típus van, és tapasztalom is, hogy újkorában pengeéles volt minden és kifogástalan, aztán lett belőle egy belassult szar, hogy van-e megoldás ezek ellen?
Tényleg hozzáértők válaszát várnám!
Úgyhogy kéretik a frusztrált, kioktatásokat mellőzni. Kérdés, hogy pl ha valaki vesz egy új közép vagy alsóközépkategóriás telefont, aminek az újkori állapota kielégítő, akkor pl ha semmit nem frissítünk, az megoldja, vagy van valami olyasmi progi, mint a "defrag" a windowsban, és egyéb helyreállítók, hogy egyszerűen néha lepucolja és helyreteszi?
Mondom, nem vagyok IT szakember, ha hülyén fogalmaztam bocsi.
Meizu mx4, meg a megjelenés héten kaptam egy kínai partnertől kinnaban.
Nem tudom pontosan de ennek van már 4 éve a net szerint 2014 szeptemberben jelent meg.shanghaiban piszok meleg volt tehát lehetséges.
Nincs lassulás, talán annyi ha éppen a kocsiban zenét játszok le és navigalok közben már egy egy nagyobb képet emailben elküldeni macera mert 1-2 másodpercet tölt a gmail a 12 megas csatolmany miatt de nem észrevehető.
Ezen kívül semmi, most is arról netezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!