KexKeksz kérdése:
50. 000Ft-ért milyen HASZNÁLT okostelefont vegyek?
Figyelt kérdés
Kb. 50-60K-m lenne telefont venni.
Mit gondoltok, milyet vegyek?
Használtat szeretnék
2018. dec. 19. 15:34
1/8 anonim válasza:
Ennyiért ne használtat vegyél..Huawei P Smart telefont nezd meg..ha lehet eloben mert a render kepeken nem nez ki olyan jol mint valojaban. Jo kis kutyu es 50 korul megkapod
2/8 anonim válasza:
Hasznaltat?? Hulye vagy?? Ennyiert mar lehet kapni normalis uj mobilt.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát mondhattok újakat is, meghallgatom azokat is
2018. dec. 19. 16:55
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Az utolso jol mondja. En is pont onnan vettem par honapja egy Meizu M6-os mobilt. Eddig nagyon meg vagyok elegedve vele. Raadasul egy szerdai napon rendeltem este, es pentek delelott mar meg is kaptam. Ezek gyorsan kuldik, pedig nem kertem extra gyors szallitast, de azert jol esett.
6/8 anonim válasza:
Minden válasz jó eddig. Eustock.
7/8 anonim válasza:
60E Ft-ért tudsz egy Xiaomi Mi A2-öt venni (32GB-os példányt, sajnos nem bővíthető a tárhelye), a SmartShop-ban, illetve a Kingtel üzletben (ezt találtam most a legjobb árban).
8/8 anonim válasza:
Ha kínait veszel, akkor legyen Xiaomi. A többi mind adatlopó szar.
Ajánlom figyelmedbe az androios Nokiákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!