Okostelefonról képek feltöltése pendrive-ra?
Figyelt kérdés
Samsunk A3-as okostelefonomról át tudom rakni a fotókat/videókat pendrive-ra vagy külső wincsire?
Köszönöm!!
2018. dec. 18. 15:44
1/6 anonim válasza:
Igen, át tudod (azt nem kérdezted, hogyan).
2/6 anonim válasza:
Rá rakod gépre és onnan tovább pedrive.
De van olyan ami kifejezetten telefonhoz van.
3/6 anonim válasza:
Telefon --> Gép --> Pendrive
VAGY
Telefon --> OTG kábelen keresztül pendrive
4/6 anonim válasza:
OTG, HA támogatja, bár a pontos (2015-2017) modellt nem említetted, elég zavaros, hogy támogatja-e.
5/6 anonim válasza:
Mind a két modell támogatja az OTG t :D
Akkor kérdéses ha nem a gyári ROM van rajta, akkor az új ROM tól függ, de ezt az oldalán ahonnan le lett szedve általában írják, hogy mik nem fognak működni.
6/6 anonim válasza:
Így van, OTG kábelen vagy OTG adapteren keresztül tudod a telefonodhoz közvetlenül csatlakoztatni a pendrive-ot. Ez egy egyszerű, filléres eszköz, én Aliexpressről vettem párszáz forintért. Az USB On-The-Go rövidítése, és annyit csinál, hogy a telefonod USB adapterét átkapcsolja host üzemmódba, így tud fogadni perifériákat fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!