Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha az elszállt SD-kártyáról...

Ha az elszállt SD-kártyáról semmilyen programmal nem sikerült kimenteni a fotókat, azért még érdemes elvinni szervízbe?

Figyelt kérdés
Egyszer újraindítottam a telefonomat, és onnantól kezdve valamiért nem ismerste fel a kártyát. Amúgy a telóhoz lett formázva, erre mentődtek a dolgok, és amit lehetett, erre települt. Leginkább a fényképeket bánom, amiket május óta csináltam vele. Próbáltam különféle programokat (GetDataback, Photo Recovery stb.), de egyikkel sem siketült fotókat visszahozni, csak másfajta fájlokat, amiket nem egészen tudom, hogy mik. Szervízben esetleg még tudhatnak csinálni valamit?
2018. dec. 16. 12:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, a visszahozott képek nem az eredeti nevüket viselik, mind a CONVAR (1,2,3 stb.) elnevezéssel van ellátva.
2018. dec. 27. 04:53
 12/14 anonim ***** válasza:

"Leginkább a fényképeket bánom, amiket május óta csináltam vele."

Nem hiszem, hogy annyira érdekelne a fotóid sorsa, ha majdnem egy év alatt nem csináltál mentést róluk egyszer sem.

Hetente egyszer lefekvés előtt elindítom a biztonsági mentést. Volt már rá szükség, az egyik frissítés után én is úgy jártam mint te. Annyi különbséggel, hogy nekem fél óra múlva minden vissza volt állítva a mentésből.

"Érdemes szervízbe menni?"

Nem tudok olyan szervizről ahol képfájlt, vagy sd kártyát javítanak.

Kürt zrt jöhet szóba:

[link]

2018. dec. 27. 05:25
 13/14 A kérdező kommentje:

12: Figyu, akkor még úgy gondolkodtam, hpgy a privát fotóim ne menjenek fel automatikusan online platformra. A korábbi telómon amúgy be volt állítva.

Lehet találni jónlhány szervízt, ahol adatmentést is hirdetnek, ezt kérdem, hogy érdemes-e elvinni.

2018. dec. 27. 05:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát, lefordítva ugye ez ezt jelenti: A Windows Photo Viewer nem tudja megnyitni ezt a képet, mert a fájl sérült, sérült vagy túl nagy. Ez annyit jelent, hogy vissza hozta , de sérülten, fájlvége jel rossz helyen van. JPG vagy file javító programot keressél, ilyesmit: [link]

Az a gyorsformat sokat rontott azért.

2018. dec. 27. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!