Ha az elszállt SD-kártyáról semmilyen programmal nem sikerült kimenteni a fotókat, azért még érdemes elvinni szervízbe?
"Leginkább a fényképeket bánom, amiket május óta csináltam vele."
Nem hiszem, hogy annyira érdekelne a fotóid sorsa, ha majdnem egy év alatt nem csináltál mentést róluk egyszer sem.
Hetente egyszer lefekvés előtt elindítom a biztonsági mentést. Volt már rá szükség, az egyik frissítés után én is úgy jártam mint te. Annyi különbséggel, hogy nekem fél óra múlva minden vissza volt állítva a mentésből.
"Érdemes szervízbe menni?"
Nem tudok olyan szervizről ahol képfájlt, vagy sd kártyát javítanak.
Kürt zrt jöhet szóba:
12: Figyu, akkor még úgy gondolkodtam, hpgy a privát fotóim ne menjenek fel automatikusan online platformra. A korábbi telómon amúgy be volt állítva.
Lehet találni jónlhány szervízt, ahol adatmentést is hirdetnek, ezt kérdem, hogy érdemes-e elvinni.
Hát, lefordítva ugye ez ezt jelenti: A Windows Photo Viewer nem tudja megnyitni ezt a képet, mert a fájl sérült, sérült vagy túl nagy. Ez annyit jelent, hogy vissza hozta , de sérülten, fájlvége jel rossz helyen van. JPG vagy file javító programot keressél, ilyesmit: [link]
Az a gyorsformat sokat rontott azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!