Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telelomnál mikor intézik...

A telelomnál mikor intézik ezeket?

Figyelt kérdés

Rendeltem toluk telefont ,de neten a rendeleseimnel a statusznal azt jelzi,hogy "visszahivasra var"..

Betelefonaltam ,aztmondtak ,hogy nem fognak hivni, csak az ugyintezes lassu az unnepek miatt,par nap es lehet menni a telefonert.

20 percenkent nezegetem az oldalt ,hogy mikor valt at a statusz ,de jo lenne tudni,hogy mikor nezik ,mikor erdemes nezni. Ugyertem,ha tudnam ,hogy pl 8:00-18:00ig nezik ezeket akkor nem nezegetnem mondjuk este 9kor...

Koszi a valaszokat.

2018. dec. 12. 22:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Telekom*
2018. dec. 12. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyilván munkaidőben, ami általában 18:00-ig tart ilyen esetben.
2018. dec. 12. 22:54
 3/4 A kérdező kommentje:
De ejjel is lehet rendelni es ugyfelszolgalat sem csak 18ig van
2018. dec. 12. 23:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Rendelni lehet, csak nem lesz aki feldolgozza azt, és előkészítse kézbesítésre például, meg kiszámlázza stb...

Az éjjeli ügyfélszolgálat ami ügyeletnek mondható az csak azért van hogy ha nálad valami baj van, például elmegy az internet szolgáltatás vagy bármi hasonló probléma lép fel hajnali 2 órakor akkor is eltudj érni valakit aki megpróbálja kezelni a helyzetet és mielőbb értesíteni a kollégáit akik munkaidőbe megoldják a hibát ha annyira nagy a baj hogy ők már nem tudnak mit tenni. De ilyen megrendelésekkel nem fognak foglalkozni főleg éjjel. Ha már kiszállítás alatt lenne akkor maximum akkor változik éjjel hogy leadták egy másik telephelyre például, de ennyi. Meg ilyenkor az ünnepek miatt 10x annyi megrendelésük van mint az év többi napjában szinte. Ilyenkor sokkal több megrendelést kell feldolgozniuk, meg elkönyvelni rengeteg adminisztrációs munka jár ezzel amit nem győznek! Lehet már a telefonod rég elő van készítve kiszállításra, csak még nem volt idejük elkönyvelni, mert ezeket beérkezési sorrendben kezelik ha nincs más olyan ok amiért csúsztatják, de arról már értesítettek volna ha probléma van és többet kell várnod. Nyugodj meg, lélegezz mélyeket talán már a hétvégére meg lesz a telefonod.

2018. dec. 13. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!