Beleejtettem a wcbe a telefonom (igazából a zsebemből esett ki), mindkét kamerám be van nagyon párásodva. Bele raktam rizsbe (nem rögtön mert a suliban történt a dolog és csak délután 3 körül tettem a rizsbe). Mennyi idő kell h kiszáradjon?
Van esélye annak h kiszárad és újra a régi legyen?
Huawei P9 lite 2017-es a telefon ha ez esetleg érdekel valakit.
Köszönöm a válaszokat!
Szia!Nem segít.
Szerencsés esetben nem kell sokat fizetned a szervizben a "javításért".
Ha vársz vele sajnos az esetek nagy többségében maradandó a károsodás.(ilyen készülékházaknál a rizsbetétel nem segít...)
Felesleges titkolni az eseményt mert az indikátorok elszíneződése jelzi a problémát és a szerviz egyébként is elutasítaná vagy fizetősre venné a javítási költséget.Sajnálom...
Ha tétlenül vársz, akkor nagy eséllyel berohad a belseje, korrodál.
Még akkor is, ha azt hiszed, hogy kiszáradt, nem tudhatod, mikor lesz gond később.
Ha gyorsan szétszeded, akkut ki, átszárítod, akkor van esély:
Szia!
Ha "kicsi" a gond akkor (bár ezt látatlanba nem lehet tudni) 20-35 ezer.
Ha a beázás károsította-vagy ha vársz vele károsítja-az alaplapot akkor a telefon ára...az alaplap "maga" a készülék ez alapján 50.80 ezer forint...Sajnálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!