Hol tudom megnézni, hogy a telenornál lehet-e kapni Sony Ericsson W300-at?
Figyelt kérdés
Szeretnék telefont venni, de voltam a telenor oldalán és láttam, hogy alig 1-2 telefon van fent a weboldalon. Hol tudom megtudni, hogy az általam kiválasztott telefont árulják-e még, és mennyiért?2010. jún. 27. 15:43
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Igen erre gondolok. Csak az én telefonom tönkre ment, és szeretnék újat, nem pedig használtat. Nekem telenoros kártyám van szóvla vagy független újat, vagy pedig telenoros újat szeretnék. használtat SEMMIKÉPP. és érdekelne, hogy mennyibe fájna.
2010. jún. 27. 15:54
3/7 anonim válasza:
El kell hogy szomoritsalak, de keves helyen fogsz tudni ilyet ujonnan venni es masik dolog hogy eleg dragan. Keress egyet hasznaltan, ami megkimelt allapotu. Nekem ilyen van, 4 eves elmult es leszamitva 1-2 pici karcot olyan mint uj koraban. Remelem meg ennyit legalabb ki fog huzni:)
4/7 anonim válasza:
Most olvastam hogy hasznaltat semmikepp, bocsi az elobbi valaszert, ha talalsz is ujat meglesz vagy 30 ezer.
5/7 anonim válasza:
30ezer? Rosszul vagy, ez a telefon rohadtul nem ér 30ezret :D 25ért már sokkal jobb telefont kapsz...
Em. meg tényleg nagyon régi ez a telefon, újan nemigen találsz, max neten, ha szerencséd van :)
6/7 anonim válasza:
utolsó vagyok.
találtam 1et újonnan: [link]
7/7 anonim válasza:
Nem vagyok rosszul, nem vagyok magyarorszagi, nalunk csak 1 helyen lehet meg kapni es az ara atszamolva kb 33 e forint. Link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!