Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tönkre ment? Segítség!

Tönkre ment? Segítség!

Figyelt kérdés

Ma amikor kicseréltem a SIM kártyát a telefonban,én idióta véletlen leejtettem az akkut. Vastag szőnyegre esett gondoltam nem lesz baja. Be akartam kapcsolni, erre felvillan és egy mély sípoló hangot ad, mint egy tamagocsi vagy nem tudom telefontól idegen hangot. Megpróbáltam többször, csak azt a hangot adja és egyszer felvillan a kijelző. Gondoltam felrakom töltőre megnézem reagál e de akkor is csak hangot adott. Most mit csináljak??? Mi lehet vele? Nem volt semmi baja, ráadásul nem is az enyém:S Siemens A65-ről van szó. Tökéletesen működött. Mit csináljak vele??

Kösznöm a válaszokat!

2010. jún. 27. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Az akkunak annyi. Ehhez a típushoz 2.000 Ft egy új...
2010. jún. 27. 11:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél bele egy új akkut, és akk működni fog! ;)
2010. jún. 27. 14:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Akkor veszek egyet :( De most ennyitől tönkre megy? Szőnyegre esett ami nem is vékony. :( Nem értem.

Köszönöm a válaszokat!

2010. jún. 27. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!