Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy Huawei P 2O lite-ot...

Vettem egy Huawei P 2O lite-ot, ez az első okostelefonom, és itthon rémültem meg, hogy torz a hangja annak, akivel beszélek! A rádió hangja is torz volt, és folyton recsegett. Mitől van ez? Be lehet ezt valahogy állítani?

Figyelt kérdés
Egyébként pedig a Google mutatott lehetőséget ahhoz, hogy felhasználói kézikönyvet letölthessek, de csak az ehhez szükséged Akrobat Readert lehetett csak letölteni, kézikönyv sehol, csak annyi, hogy sajnálatos módon a HuaWei úgy döntött, hogy ezután már nem lesz papír alapú kézikönyv, na, de tőlük letölthetek ingyen, ábrákkal, magyarázatokkal egy profi kézikönyvet Mivel első okostelefonom, honnan tudjam, hogy mit tud, mit állítsak be? stb. TUDNA VALAKI EGY LINKET MEGÍRNI NEKEM HOGY LETÖLTHESSEM?

2018. dec. 5. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kellene recsegni. Azon nincs mit állítani. Cserėltesd.
2018. dec. 5. 15:35
 2/5 repulo ***** válasza:

[link]

Ha a link nem működne, huawei p20 lite beállítás a gugliba, az első a Telekom, az alapján talán sikerülni fog..

2018. dec. 5. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Na megjavult?, én is hibás hangszóróra gondolok
2018. dec. 6. 13:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Kínai telefon...
2018. dec. 8. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet beállítani. Hangszóró hibás. Az enyém is ilyen volt csak P8lite. Nem drága, megjavítják.
2018. dec. 10. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!