Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Pálcát lehet kapni külön...

Pálcát lehet kapni külön érintőképernyős mobilhoz?

Figyelt kérdés
van ilyen külön?samsung divám van,de lehet h nem is érzékelné a pálcát?
2010. jún. 27. 08:36
 1/6 anonim válasza:

Szia!Lehet kapni,mi most vettünk az Office Depotban.3 db nem volt egy ezres.De lehet,hogy először megérdeklődném a helyedben ,hogy érzékeli-e a telefonod a pálcát,vagy csak tapizásra működik:)).Nekem nokiám van,ahhoz jó.

Szép napot!

2010. jún. 27. 08:46
 2/6 anonim válasza:
nekem is diva-m van és kipróbáltam rajta egy pálcát és annyira kemény a képernyője hogy pattogott rajta.
2010. jún. 27. 08:46
 3/6 A kérdező kommentje:
az mit jelent hogy pattog?jó hozzá vagy nem?ird meg légyszi.
2010. jún. 27. 09:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem Samsung s5230-am van. Ehhez ugye nem járt pálcika, így vettem egyet, és simán működik vele.

Én telefonos boltba vettem, 700 ft volt.

De simán kipróbálhatod egy ceruzával és meglátod. :)

2010. jún. 27. 13:55
 5/6 A kérdező kommentje:
ceruzára nem reagál sanos,körömre sem,csak ujjra.
2010. jún. 27. 14:40
 6/6 anonim válasza:
erre értettem hogy "pattog", nagyon kemény a képernyője és nem reagál csak az ujjadra, mert gondolom az nagyobb erővel hat rá
2010. júl. 25. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!