Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan netezzek wifivel?

Hogyan netezzek wifivel?

Figyelt kérdés
A gépen már nyílttá tettem a hálózatot és a telefonon (Sony E.) is sikerült csatlakoznom, de honnan tudjam hogy nem a szolgáltató netjéről fog menni az egész netezésem és nem fizetek egy csomót? Mire ho, kattintsak?
2010. jún. 26. 23:40
 1/3 anonim válasza:

tejóisten.. mégis miért fizetnél?

az ingyenes szolgáltató neve felől érdeklődj, vagy ha egyértelmű, felismered.

2010. jún. 27. 00:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Én értem a kérdést, aki nem értené, annak egyértelműsítem:

Arra kíváncsi, hogy honnan tudja, amikor a telefonjával netezik, hogy az a wifit használja, és nem a fizetős hálózatokat.

Amúgy szerintem szinte biztos, hogy a wifit használja, ha rácsatlakozol a hálózatra, azért ennyi logikát csak tettek a telefonba. A beállításokba próbálj olyasmiket keresni, hogy hálózat preferenciák, vagy vmi hasonló. Vagy ha esetleg valami ikon jelzi, ha használ valamilyen hálózatot, akkor az árulkodó lehet. Nekem samsungom van, és az jelzi, ha 3G-ről megy a net, sőt, ha megszakad a wifi-vétel, akkor rákérdez, hogy kilépjen-e a böngészőből. Opera minit használok, tedd fel te is azt, bár lehet, hogy nekem a telefon oprendszerében van benn alapból ez a rákérdezés dolog.

2010. jún. 27. 00:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy ha belövöd a telódon a wifit és hálózatokat keresel akkor talál egy párat pl. D-Link. Ha rácsatlakozol a D-link-re nyilván a D-Link hálózatot használod nem a telódon a 3G-t. Ennyi sütnivalód csak van. Ha meg nem keresel wifi hálózatot, hanem csak elindítod a telódon a böngészőt, akkor a 3G használod, ha elő vagy fizetve rá. De ha ennyire nem értesz hozzá, akkor a teló vásárlásakor minek kértél hozzá net elérést, akkor tuti nem fizetnél érte.
2010. jún. 27. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!