Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefon szervízben van...

Chio.hayaka kérdése:

A telefon szervízben van olyan aki bele néz a geriaba vagy atkutatja a telefon?

Figyelt kérdés
Lehet én vagyok túl paranoiás de van egy telefonom ami még 2 éve csak úgy ki kapcsolt és nem kapcsol be és el vinnem szervizbe de minden rajta van Pl messenger és ha bekapcsolná sikeresen az is felugrana meg mivel régi tele van minden fele képpel, persze nem meztelen képekre kell rogton gondolni de szerintem Pl családi nyaralási képek is meg akármi ez mind személyes, és nem merem be adni szervizbe mert ki tudja atnezi e a telefont vagy nem.
2018. dec. 1. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A fenét nem érdeklik a vackaid.
2018. dec. 1. 22:13
 2/8 repulo ***** válasza:
52%
Külön digitális dokumentátorokat foglalkoztat minden szervíz, akiknek semmi más dolguk nincs, mint egy központi archívumba lementeni hétköznapjaink digitális lenyomatát a kései utódok számára. :-)
2018. dec. 1. 22:18
 3/8 szántóvető ***** válasza:
100%
biztosan átnézik.ha felvetted a telóddal hogy maszturbálsz akkor biztosan ki is fog kerülni a világhálóra.
2018. dec. 1. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Mentsd le a képeidet gépre vagy Sd kártyára, az sd kártyát meg vedd ki a telóból, mielőtt szervízbe viszed!
2018. dec. 1. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:
De elmentheted pendrive-ra, külső merevlemezre, Google fotókba, meg a fene tudja, hova, annyira nem vágom az ilyesmit :)
2018. dec. 1. 23:20
 6/8 repulo ***** válasza:
#5. Nem tudja bekapcsolni, így is tud menteni?
2018. dec. 1. 23:23
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Ja, bocs, csak a kérdést olvastam el, akkor nem szóltam 😂
2018. dec. 1. 23:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Van jobb dolguk is a szervizeseknek, minthogy a dögunalmas képeidet nézegessék.

Egyébként általában a szervizben gyári állapotra visszaállítják a telefont, ez azt jelenti, hogy a rajta tárolt adataid (fényképek, videók, üzenetek, stb.) törlődnek.

2018. dec. 2. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!