Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki nem tud valami értelmes...

Valaki nem tud valami értelmes billentyűzet app-ot ami nem szaggat, nem dob fel 637473 reklámot és még néz is ki valahogy?

Figyelt kérdés

Cheetah Keyboard és TouchPal billentyűzetet használtam de a frissítés óta a Cheetah laggol.. A TouchPal meg tele van ilyen rohadt reklámokkal ami kikészít..

Egyébként Samsung Galaxy S8+ ra kéne.

2018. dec. 1. 19:08
 1/8 repulo ***** válasza:
Mi a baj a sajátjával?
2018. dec. 1. 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, gyárilag mi van a telódon, de legjobbak között van a Swiftkey meg a Gboard (ha éppen nem ez a két legjobb).

A csita a gugli play pöcegödre. De nyilván szabad a pálya a problémásabb appok felé is.

2018. dec. 1. 19:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon zavar ha valaki ékezet nélkül és helytelenül ír. Én meg mivel gyorsan gépelek van hogy például véletlenül félreütök de mivel közel jár a helyeshez a szó ezek az alkalmazások kijavítják plusz ha ékezet nélkül írok is ami bennük van szótár kijavítja ékezetesre. Az alapból ez hiányzik. Szóval azért szeretnék valami értelmes nem szaggatós meg minden 10 másodpercben reklámos app-ot. Legidegesítőbb dolog nincs ezektől a felugró reklámoktól.. Remélem értelmezhető ahogy leírtam.. :)
2018. dec. 1. 19:38
 4/8 repulo ***** válasza:
Igen. :-)
2018. dec. 1. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Az érdekes, mert én is a TouchPal-t használom és nekem nem dobál fel reklámokat! Bár az is igaz, hogy nekem nem a legújabb verzió van fent... Amúgy szerintem semmi gond vele, egy nagyon jól használható billentyűzet! Persze, kinek mi válik be...
2018. dec. 1. 21:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Régebben én is nagyon sokáig használtam még AZ S8am előtt. De hogy lecseréltem erre a telóra valamiért azt a Cheetah-t próbáltam ki ami szintén bevállt mostanáig.. Kár volt frissíteni.. Azt le is töröltem majd tölttem le a TouchPal-t ismét.. Ami egy nagy csalódás volt ettől a sok nyomorult hirdetéstől.. Most hogy azt is letöröltem egy reklámot sem kaptam.. És kipróbáltam ezt a SwiftKey-t ami egész jó! Remélem ilyen is marad. Egy jó tanács.. Ne frissítsd a TouchPal-t!! :)
2018. dec. 1. 22:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem is terveztem frissíteni! Most azt hiszem már valami 6.9.x.x. verziónál jár és arra tényleg sokan panaszkodnak! Nekem 5.7.x.x. verzió van feltelepítve és teljesen akadás- és reklámmentes és szerintem a felülete is nagyon logikus és átlátható (legalábbis nekem tetszik)! Na, ezért nem érdemes orrba-szájba frissítgetni bizonyos alkalmazásokat!
2018. dec. 1. 22:44
 8/8 Alex Fly ***** válasza:

Sokáig használtam az AnySoftKey billentyűzetet a magyar nyelvi csomaggal.

Hacsak nem csinátak vele valami katasztrofális hülyeséget, akkor csak ajánlani tudom...

2018. dec. 1. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!