Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nokia okostelefonok olyan...

A Nokia okostelefonok olyan jók is, mint az áruk? Mert egy ugyanannyit tudó Huawei olcsóbb. A Nokiát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nokia

2018. dec. 1. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább Huawei
2018. dec. 1. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Inkább Xiaomi, sokall jobb ezektől.
2018. dec. 1. 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező:

1. Mennyi a keret?

2. Mire használnád?

Ez a kettő számít. Ha sok ideig használható mobilt szeretnél venni, aminek van okos funkciója, akkor az olcsó Nokia okostelefonok jó választásnak tűnik. Sokat ne várj tőle, főleg játszani nem, de az alapokra teljesen alkalmas (hívásra, SMS küldésre, e-mail-ra, stb).

2018. dec. 1. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:

A Nokia a régi hírnevéből akar megélni.

Pedig egy hasonló kategóriás Huawei, Xiaomi vagy Meizu jobb minőséget kínál, olcsóbban.

2018. dec. 1. 19:08
 5/5 anonim válasza:

Nekem az van, én szeretem. De én nem játszom. Fotózom, zenét hallgatok, közösségi oldalak, Skype, meg amire egy telefon kell, utazás szervezése.

Szerintem az ember telefont az igényei szerint vesz.

2018. dec. 3. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!