Az androidos telefonom 67%-ig tökéletesen müködik,66%tól kb 40%ig másodpercenként pörög lefelé a töltöttség, utána pedig mindig kikapcsol 0%-al. Mit tehetnék?
Az akkujának már nem sok van hátra, vegyél bele új akkut, ha kapható.
Milyen mobilról van szó?
100ezer alatt is lehet olyan mobilt kapni, ami az emberek 99 %ának megfelel.
Kalibrálni kell az akkut, ha akkor sem jó, akkor szervíz, de ha beadtad, akkor majd elbíbelődnek vele.
Sajnos ezek a kínai telefonok ebből a szempontból nem megbízhatóak.
Én azt mondom, hogy legközelebb tényleg gondold meg inkább, hogy olcsót veszel, de akkor azzal macera a garancia meg csak idegesíted magad vele, szerintem nem éri meg.
Köszi, akkor lehet, hogy teszek egy próbát :) Szerencsére azért nekem nem olyan durva a helyzet, mert nálam az a gond, hogy ugyanolyan használat mellett egyik nap jobban, másik nap kevésbé merül az akku, legalábbis a telefon szerint! Na mindegy, hátha a kalibrálás segít!
Amúgy szvsz. azért a kínai telefonok között is vannak jók, amikkel nincs ilyen gond! A szervízben meg hülyeséget mondtak, nem kell 100+ ezerért telefont venni, hogy használható legyen! Abban igazuk van viszont, hogy a Doogee-féléket kerülni kell! Olcsóbb kategóriában Xiaomi-k, Meizu-k között vannak vállalható, korrekt készülékek! Meizu-m van nekem is, ha nem lenne ez a kis akkuprobléma vele, egy rossz szót se szólhatnék rá és még 30 ezrembe se került! Igaz, használtan vettem, de akkor is megérte, mert egy nagyon megbízható telefon! Ennyi pénzért meg szerintem örülhetek, hogy csak ennyi bajom van vele!
A Xiaomit nem ismerem, az állítólag jó és valóban nem 100ezer.
De pl. a Meizu, Verne, Oukitel, Dogee ezek lutrik. Mikor veszel egy telefont, azért veszed, hogy jó legyen, nem azért, hogy vannak közülük jók.
Fakó, halvány a kijelzőjük, napfényben nem látszik, random kiold beszélgetés közben, mondjuk ez utóbbihoz idetartozik a J3, J5, Asus is.
Ezek ilyen "ennyi pénzért ne várj mást" hibák, amiket valaki tolerál,van aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!