Nem jelentkezek ki messengerből, de egy időn belül magától kilép. Mitől? Hogyan lehetséges ez?
Létezik olyan, hogy otthon vagyok, és már pl este elalszok és nem lépek ki messengerből, akkor kijelzi másoknak, hogy fent vagyok, viszont egy idő után (úgy hogy én továbbra is alszok és nem csinálok semmit a telefonnal) egy bizonyos időn belül 1-2 óra, valahogy kijelentkezik, vagy valahogy az után azt jelzi ki másoknak, hogy már nem vagyok fent?
Azért érdekelne mert barátom mindig később alszik el mint én, és többször panaszkodott már, hogy fent vagyok messengeren de nem válaszolok, majd utána egy idő után lemegyek.. viszont én akkor már biztos hogy aludtam.
Vagy mitől lehetséges ez?
" többször panaszkodott már, hogy fent vagyok messengeren de nem válaszolok,"
Amikor megmondtad neki hogy olyankor már alszol, akkor mit válaszolt?
Nem tudjuk egymás jelszavát.
Elhitte igazából, csak azért szeretnénk rájönni hogy lehet ez pontosan 😀
Azt mondta volt már olyan is, hogy ő pénteken haverjaival bulizott és azt jelezte a fb hogy én is egész éjjel fent vagyok. Pedig tudom, hogy biztos nem voltam.
Az az érdekes ha nem nyúlok a telefonhoz mitől van az, hogy néha még is X időn belül kilépek a messengerből 😐 és mitől függ, hogy mennyi időn belül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!