Szoftveres hiba esetén miért cseréltek főpanelt, USB panelt hátlapot és "Home" gombot a Galaxy S9 telefonomon?
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt.. - itt már leírtam elég részletesen a hibát, így nem térnék ki rá. A lényeg, hogy hétfőn vittem vissza a Telekom üzletbe garanciális javításra oda, ahonnan el lett hozva a telefon, és a telemax GSM-hez került javításra. Tudom, van híre ennek a gyöngyszem javítónak, de sajnos én csak utólagos utánajárással derítettem ki, hogy pontosan hozzájuk kerül és akkor szembesültem a céggel először, mivel még sosem kellett garanciát igénybe vennem. Érdekelne, hogy ugyan már minek piszkáltak bele a telefonomba úgy, hogy le lett írva a szoftveres hiba a lapon, ami el lett küldve nekik? Arról nem is beszélve, hogy mindettől függetlenül tényleg nem volt hibás modulja sem a telefonnak, csak ennyi problémám volt. Az ujjlenyomatolvasó sem hardveresen volt hibás, ahogy észre vettem, ez inkább volt betudható a frissítés által elbarmolt Android-nak.
Egyébként a munkalap szerint a telefont megjavították (ilyen hamar?) és már el is hagyta a szervizt ma este 7-kor. Ha netán holnap vagy bármikor betoppanna a futár a telefonnal, és egy alapos "mélyteszt" során bármi plusz hibát tapasztalok, amit eddig nem (vagy a már meglévőt), akkor kikényszeríthetek egy cserét? Mivel ha én is belekerülök ebbe a sokak által felvázolt hurokba, amikor is össze-vissza passzolgatják köztem és a szerviz közt a telefont, akkor megőrülök... Az lenne a cél, hogy ezt elkerüljem, ezért nem mentem bele még a garanciába semelyik cuccomnál sem. Mondjuk mindig megtudtam oldani másképp, kivéve most, Június 20.-án szerzett telefont nincs az az bolt, ahol kicseréltetek egy zsír új telefonra sajnos, és ezt beláttam magamnak.
Nem értelek, kedves kérdező.
3 sikertelen javítás után csere vagy elállás.
A többi aggódás fölösleges.
Kedves kérdező, pontosan mit vársz tőlünk?
Foglald már össze légy olyan kedves,
mert eddig nem sikerült rájönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!