Nem jó a mobilnetem, valaki segítene? Huawei P9 Lite 2017
Figyelt kérdés
Nem tudom ki tudja,de minden Telekomos kapott nem olyan régen 4GB netet.Ezzel nincs semmi baj,letöltöttem az appot,jelzi hogy van 4GB netem meg minden.Próbáltam használni,beállításokat próbálgatni,de sehogy nem működött és az appon belül sem jelezte,hogy fogyott volna.2018. nov. 28. 20:10
11/16 A kérdező kommentje:
Újratelepítettem,semmi :/
2018. nov. 28. 21:44
12/16 repulo válasza:
Bocsi hogy belepofázok, én Vodás vagyok, de itt időkorlátos szokott lenni a potya net felhasználhatósága, nem lehet hogy lejárt?
13/16 A kérdező kommentje:
A-a május 15-ig érvényes
2018. nov. 28. 22:14
14/16 A kérdező kommentje:
Egyébként mégegyszer kérdezném hogy nem e a telefon beállításaival kell kezdeni vmit?
2018. nov. 28. 22:22
15/16 anonim válasza:
Telefon beállításokba, t-mobil hálózat legyen és mobil neted be legyen kapcsolva
A többi az a szolgáltatónál keresendő.
16/16 anonim válasza:
Próbáld meg többször, mert szerintem előfog jönni az a opció. Én se tudtam beállítani azonnal amit akartam csak pár nap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!