Honor 7s telefonrol van szo, tegnap vettem mar bekapcsolas utan akadt, mint az allat pedig megg semmi nemvolt rajta, lehet vele mindent csinalni meg nem a legrosszabb, de feltunoen lassu azert egy 2 napos telefonnal nemszokott ilyen lenni, akarmilyen fos. Az lenne a kerdesem, hogy vannak-e hasonlo tapasztalatok?
2018. nov. 27. 21:11
1/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, nem volt még gond vele... Tényleg, első bekapcs után frissítette a rendszert ami kissé lassan állt fel, de kb 10 perc után jól működött és azóta (2 hónapja) pedig gyakran használom. Próbáld újraindítani és ha nem frissül magától lépj rá a hálózatra vagy a rendszer menüben frissítsd.
2018. nov. 27. 21:19
2/7 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom, de ez a szaggatas megorjit.
2018. nov. 27. 21:23
3/7 anonim válasza:
Amikor bekapcsoltad frissített? Emui program neki ami frissít,nekem első bekapcskor is csinálta.
2018. nov. 27. 21:29
4/7 anonim válasza:
Elég rossz választás volt megvenni.Olvasd el a Mobilarena tesztet és tudni fogod hogy ez a telefon ennyit tud.
#4 te aztán látszik nagyon okos vagy és kapásból ócsárolsz valamit, amit nem is ismersz, fogalmad sincs róla! Ha elolvasnád a topic kérdéseit, láthatnád, hogy bármilyen márkájú, fajta telefonokkal is van probléma! Akár melyik, drága kategória, népszerű. Amúgy a Honort a Huawei gyártja, amely már jobb telefonokat gyárt, mint a Samsung, Nokia stb. De ez nem hat meg téged, te mint felvilágosult okostóni kapásból leszarozol egy nagyon jó telefont :D
2018. nov. 28. 08:43
6/7 anonim válasza:
A mobilaréna meg szintén egy gyökér bagázs, látszik, hogy i-phone, vagy Samsung buz*k és egy olcsó, de jó telefont készséggel fikáznak.
2018. nov. 28. 09:05
7/7 anonim válasza:
Képzeld tisztába vagyok vele hogy a Honor a Huawei márkája bár azt nem tudom hogy jön ez ide.
Igazad van bármelyik márkájú telefonnal lehet probléma még a legdrágabbakkal is de itt erről a konkrét típusról van szó amibe egy gyenge processzor van ahogy a Mobilarena teszben is leírják.És ez nem a telefon meghibásodásából adódik hanem abból hogy ez a processzor 2018-ban erre képes hogy egy új telefonban nem képes ellátni a feladatát akadás nélkül.
De ha nem hiszel a Mobilarena-nak akkor tessék két külföldi videó amiben látszik mennyi időbe telik mire megnyit egy-egy weblapot a telefon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!