Megbízhatóak GSM-ek?
A szürke import egyébként azt jelenti, hogy ugyan a törvényeknek formálisan megfelel, de nincs megfelelő háttér.
X cég forgalmazna Bizerga200 márkát.
Akkor tárgyalnak a céggel, megállapodnak a feltételekben.
Kialakítják a garanciális feltételeket, szervizelést, alkatrészpótlást stb.
A szürke importőr meg kiküld egy kocsit nagyker raktárba, bevásárol, s itt eladja.
Szóval nem lopta, meg adózik is, de a Bizerga200 nem is tud esetleg arról, hogy léteznek.
Ha gond van, akkor nincs szerviz, nincs alkatrész.
Ha szerencséd van, akkor legalább a sufnibolt megvan, s visszaadják a pénzed.
Van minimum három nagy webáruház, tévében is fut a reklámjuk.
Meggyőződésem, hogy ők is ilyen szürkék.
Pechemre az egyiktől vettem egy kávéfőzőt, ami két hét után elromlott. (kapcsolója).
Elvitték, majd írták, hogy nem javítható? El tudod ezt képzelni? Persze, hogy javítható, de ki kellene szállítani saját költségükön, javíttatni, visszaszállítani, nekem újra kiküldeni. Inkább bukják a dolgot, s visszakapom az árát.
Hát az ilyen kis üzletekben még ebben sem reménykedhetsz.
Nézd, én fényképezőgépet vettem „rendes” üzletben. Országos hálózata van. Kaptam természetesen garanciajegyet, mert az kötelező. Szerepelt rajta a márkaszerviz is.
Ne tudd, meg milyen kéjes örömmel zavart el a szerviz, amikor elromlott a masina.
Aluljáróban lévő gsm boltok közül se tud senki olyat ami megbízható?
Nem. Ugyanis folyamatosan változnak a cégnevek. Van egy évek óta működő szintén sufni gsm bolt, amin hirtelen nevet kellett változtatni, mert a nav, ill a rendőrség is rászállt. Pár év, és megint ez lesz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!