Szerintetek egy ÁTLAG felhasználó egy vadiúj telefont képes üzembe helyezni? Többi lent.
Gondolom... Mi az, hogy üzembe helyezés? Voltak már telefonjaim, de azokkal nem kellett csinálni semmi különöset... Egyszer oprendszert cseréltem az Iphone-on, de az is semmiség, gugli és leírják, mit kell...
Igaz, vadiúj okostelefont sosem vettem még, de az se lehet vészes. Normál embereknek készítik őket... A nem átlagos az, amikor programot írsz rá vagy megszereled, na az egy külön szakma (bár az előbbit azért sokan összehozzák komoly végzettség nélkül is).
Igen, bocsi, azt elfelejtettem beleírni, hogy okostelefonról van szó.
"Ha neked ebben a bolt segítségét kellett kérned akkor valószínűleg nem átlagos felhasználó vagy"
Hát épp ez az, hogy nem tudom, hogy kell-e? Még sosem vettem úgy okostelefont, hogy nekem kellett üzembe helyezni.
Ami miatt ezt megkérdeztem, az az, hogy le van írva az oldalukon, hogy ha valaki "belenyúlkál" a rendszerbe, akkor nem vonatkozik rá a garancia. No, oszt attól félek, hogy ha nem elég egyértelmű az üzembe helyezés, akkor elnyomok valamit és nem lesz rá garancia.
Itt egy tavalyi videó egy Androidos teló üzembe helyezéséről. Kb. az összesnél hasonló lépések vannak bekapcsolás után.
Óóóóóó, 7-es, nagyon szépen köszönöm!! Igen, ilyent kerestem, de a fiam csak angol nyelvű videót talált - viszont én nem "vágom" az angolt.
Nagyon örülök az általad belinkelt videónak, mert én nem találtam ilyent (nyilván rossz volt a beírt kereső szó) - ráadásul éppen Xiaomi telefon készülök vásárolni. Ma, nem a Black friday-n :D
Köszi, köszi!! :-)
Emberek, megáll az eszem: segíteni nem tudnak, de valakik bőszen lehúznak - annyi gerinc meg nincs bennük, hogy megírják, mi nem tetszik nekik.
Siralmas, hogy embereknek ez a legnagyobb élményük, ez a legjobb szórakozásuk :-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!