Hol tudnék black friday idején nagy akcióval telefont venni?
Figyelt kérdés
Főleg Xiaomi telefonokat szeretnék, nincs konkrét darab, 70000 forintig elmennék.2018. nov. 21. 22:35
1/3 anonim válasza:
Csak annyit tudok mondani, hogy nézz itt körbe:
De remélem nem pont ezt a napot szemelted ki magadnak, nehogy csalódás érjen téged.
Bár Gearbeast is csinál nagy Black Friday akciókat, de az egy kínai webshop, úgyhogy magyar garanciát nem fogsz kapni rá.
2/3 anonim válasza:
Xiaomi telefont akció nélkül is veszel annyiért pl: S2 redmi ( lehet nem így kell írni) az kb 54 ezer. Egyébként tudom hogy már nincs black friday.😅
3/3 anonim válasza:
A Xiaomi telefonok-nál konkrétan 70.000Ft alatt is már tökéletes és jó minőségű készüléket veszel.
Annál a telefonnál csak körül kell nézni, mert netes oldalakon akár 10.000Ft külömbség is lehet ugyan annál a típosnál.
Pl.: Én most vettem egy Redmi Note 6 Pro-t ami a Xiaomi hivatalos oldalán 74.000Ft, nekem sikerült 65.000Ft-ért megvenni.
Azt gondolom, hogy nézz körül nagyon jól, hogy hol a legolcsóbb és azt vedd meg ami a leg szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!