Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudnék black friday...

Hol tudnék black friday idején nagy akcióval telefont venni?

Figyelt kérdés
Főleg Xiaomi telefonokat szeretnék, nincs konkrét darab, 70000 forintig elmennék.

2018. nov. 21. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak annyit tudok mondani, hogy nézz itt körbe:

[link]

De remélem nem pont ezt a napot szemelted ki magadnak, nehogy csalódás érjen téged.

Bár Gearbeast is csinál nagy Black Friday akciókat, de az egy kínai webshop, úgyhogy magyar garanciát nem fogsz kapni rá.

2018. nov. 21. 23:03
 2/3 anonim válasza:
Xiaomi telefont akció nélkül is veszel annyiért pl: S2 redmi ( lehet nem így kell írni) az kb 54 ezer. Egyébként tudom hogy már nincs black friday.😅
2018. nov. 24. 06:23
 3/3 anonim ***** válasza:

A Xiaomi telefonok-nál konkrétan 70.000Ft alatt is már tökéletes és jó minőségű készüléket veszel.

Annál a telefonnál csak körül kell nézni, mert netes oldalakon akár 10.000Ft külömbség is lehet ugyan annál a típosnál.

Pl.: Én most vettem egy Redmi Note 6 Pro-t ami a Xiaomi hivatalos oldalán 74.000Ft, nekem sikerült 65.000Ft-ért megvenni.

Azt gondolom, hogy nézz körül nagyon jól, hogy hol a legolcsóbb és azt vedd meg ami a leg szimpatikusabb.

2018. nov. 24. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!