Xiaomi mi 8 lite vélemények?
Figyelt kérdés
Jó vételnek tűnik? Kamera/hardver vélemények? Kijelző?2018. nov. 20. 21:54
1/3 anonim válasza:
Igen, eléggé jó okostelefon, még a 4 GB-os RAM-al szerelt példánya is.
2/3 anonim válasza:
Nekem 1 hete van meg, eddig pozitív a véleményem róla, meg vagyok vele elégedve. Egy Redmi Note 4et váltott, mindenben jobb kivéve az aksit.
Ebben árkategóriában sztem teljesen jó telefon. Megkapja a miui 10et is, gyors, kamera is elég jó, kijelző is rendben van.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem korábban egy Xiaomi Redmi 4A telefonom volt, és 1-2 hete váltottam a jelenlegi Mi 8 liteomra.
Nekem megfelel, játékokkal is laggok nélkül megbírkózik, a kamerával parádés képeket csinál, tepsiméretű kijelző pedig gyönyörű felhasználási élményt biztosít.
Szerintem megéri,főleg ilyen áron 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!