LG KP5oo-on, hogy kapcsoljam ki azt a hangot, ami pl. ha fenyképezek és aztan szóll, vagy ha az ebresztot bekapcsolom rajta?
Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 23:54
1/11 Mendus válasza:
Na ez jó kérdés, mert kb fél éve van meg a teló, és ezekre én se tudtam még rájönni! :S
2/11 A kérdező kommentje:
ehe. de engem nagyon idegesít máár. :S
2010. jún. 26. 00:11
3/11 Mendus válasza:
Amúgy szerintem a kamerahangot nem lehet kikapcsolni :S még akkor is csipog meg kattog ha néma üzemmódban fotózok :@ Az ébresztős dolot hogy érted am.??
5/11 A kérdező kommentje:
azt már sehogy.már megoldottam. csak a kamerát nem tudom:@
2010. jún. 26. 00:27
6/11 Mendus válasza:
Akkor jó!
Bocsi, hogy nem tudok segíteni, de mondom...már fél éve meg van a teló és én se tudom, hogy kell a kamerahangot kikapcsolni...:S
8/11 A kérdező kommentje:
am neked tetszik a teleofnn? mert nekem nagyon nem :D:D 14L :D köszi.neked is :)
2010. jún. 26. 00:38
9/11 Mendus válasza:
Hát nem tetszik...:S Azt hittem sokkal okosabb, de tévedtem XD Amikor bementem a vodafone-hoz mondtam, hogy szeretnék egy fehér LG KP500-ast (mert láttam neten, hogy van fehérbe is) Aztán pai meg csak néz, hogy mi bajom...:D aztán nagy nehezen megkérdezi, hogy én miről beszélek??:D mert hogy nincs is fehérbe...pffffffff
Na aztán kaptam egy barnát aminek piros csík van az oldalán, egy hét múlva visszavittük mert szoftverhibás volt, kaptam egy feketét szürke csíkkal az oldalán...az is szoftverhibás, hát beszarok, de már úgy vagyok vele h leszarom, és eladom majd ezt és veszek samsungot...mert ez az LG... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!