Hogyan deríthetem ki, hogy ki lopta el a lányom mobilját az iskolában?
A rendőrségen lejelentettem az ellopott telefont és az IMEI számát.
-Egy másik telefont kapott tőlem és azon bejelentkezett a meglévő e-mail címével.
-Le lett tiltva a sim kártya, de ugyanazzal a telefonszámmal kapott 1 új sim kártyát.
Az ellopott mobilban telepítve volt a viber és a gyerekem e-mail címéből sem lépett ki az a valaki, mivel a mai napon vettük észre a lopástól számított 20 nap elteltével, hogy belép a viberre egy kis időre, naponta többször és megtekinti a lányom üzeneteit.
A google irányítópultban átnéztük a tevékenységi adatokat, hely infót stb...
Sajnos az internet és a helymeghatározás nem volt bekapcsolva aznap amikor ellopták a telefont, ezért nem tudni semmit róla. Azt látom a google irányítópultban, hogy aznap amikor ellopták a mobilt, még estig zenét konvertált, youtube videót nézett, zenét hallgatott és google play alkalmazásokat keresett fel és telepített. A következő napokban már nem láttunk több infót a telóról.
Szeretném az itt lévő emberek hozzáértését kérni, mivel én ebben a témában nem állok a helyzet magaslatán.
Létezik olyan alkalmazás, amivel bemérhetem a mobilt IMEI szám alapján vagy távolról vezérelve be tudnék lépni, hogy az internetet és helyszín adatokat bekapcsoljam és látható legyen hol lakik az illető?
Nagyon köszönöm annak aki tud segíteni!
ez kicsit komplettebb dolog de be kell hogy váljon :
a lányodnak be kell jelenetkeznie a google fiókjába [link] , (mint ahogy ez megtetted , kötelező lementeni az IMEI számát) , ezután elmész a rendőrségre, és azt leadva be tudják mérni a telefont (én egyszer haveromnak segítettem így
csak neki a google fiókját lopták el ,ami sok pénzhez volt kötve ezáltal foglalkoztak is vele bemérték a másik telefont amitől használták a fiókot ment a feljelentés is , persze nem foglalkozott vele aki lopott, és ebből az lett hogy személyesen ment oda haverom 2 rendőrrel és ott helyben változtattak jelszót és egyéb adatokat), de az is jó öltet lenne ha lezárnátok addig a telefont !!NE TÖRÖLJÉTEK AZ ADATOKAT!! , de ha még be van jelentkezve a fiókba akkor az azt jelenti hogy egy amatőrrel van dolgotok , be lehet mérni a telefont is , ha samsung telefon volt erre van egy külön oldal, de ez is csak akkor működik ha be van még jelentkezve a fiókba az illető.
a rendőrségre simán be lehet ezzel menni , mert az iskola ugyan nem vállal felelősséget érte de a rendőrség segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!