Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia5230 - mi a baj?

Nokia5230 - mi a baj?

Figyelt kérdés

Egy nokia5230-as telefonom van, eddig semmi baj nem volt vele. Csak mp4et játszik le. Le is szedtem egy videót, direkt ezért mp4-ben. Ráraktam, és azt írja, hogy cannot play video, meg h playing partially és csak a hangot játssza le. Na, szereztem ezért egy konvertáló programot, és ha lekonvertálom vele akkor lejátssza, csak kicsit hülyén néz ki hogy akkor hajlandó lejátszani ha átkonvertálom MP4ből MP4be?!

Valaki légyszi mondjon erre valamit mert már lassan ott vagyok hogy üvöltök idegemben, merthogy még a program is elromlott és teljes a káosz.

Köszönöm

2010. jún. 25. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Any video converter
2010. jún. 25. 16:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem programot keresek hanem egy megoldást arra hogy ne kelljen feleslegesen még egyszer mp4ből mp4be konvertálni... ez nem normális így!
2010. jún. 25. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:
van több féle mp4 is... ez azért van mert maga a kép van rossz formátumban.... mp4en belül lehet hogy a bitmapok (képkockák) jpg-ben vannak de a telód csak bmp-t játsza le. am nekem is ien telóm van.
2010. jún. 25. 16:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, itt most nem tudok egyáltalán új programot leszedni a konvertáláshoz, mert le van tiltva a telepítés és még 3 napot töltök itt... A program Total Video Converter, regisztrálva is van. 5-6%nál egyszerűen fogja magát és bezárja magát, minden hibaüzenet nélkül...
2010. jún. 25. 16:18
 5/5 anonim ***** válasza:
nem a formátummap van a gond. amit rátettél MP4 lehet h a felbontása túl nagy és nem bírja el a 360x640 kijelző. Nekem 5230-am van 25 fps-es videókat gond lélkül futnak illetve a 360p videók is. egyébként 5230 MP4, FLV és 3GP esetleg 3GPP2 videókat is lejátszik. van Flash lejátszója
2011. szept. 9. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!