IOS vagy Android?
Előre látom, mekkora vita lesz a válasszekcióban.
Azt szeretném kérni, hogy ép érvekkel támasszátok alá a válaszokat.
Nekem a rendszer jobban tetszik az IOS,iphone X-em van nekem is macbookom van nagyon jól szikronizál a kettő egymással.
Amiket már nem bírnék elviselni a droidon:
A memória indokolatlan gyors megtelése.
Az androidos emjik kifejezetten nagyon igénytelenek, a samsung próbált alakítani az meg olyan mintha egy animét néznék.
A menű rendszerek a mindenféle logikátlan megoldások és bár kilehet kapcsolni a chatfejek.
A mute gomb hiánya.
Soha senkinek nem küldtem soha bluetoothon semmit, ott az email, messenger, stb. az 5000Ft-ért korlátlan mobilnetek világában ezek már nem hiszem hogy gondot jelenthetnének. Viszint iphone-iphone között baromi jó az airdrop és az iMessage használatának mellőzését már elsem tudom képzelni.
Pár éve még simán kijelentettem volna, hogy a droid gagyi és csak az IOS manapság már csak annyit lehet mondani, hogy izlések és pofonok.
Egyébként egy kis plus info a készülék feltöréséről. Pár éve volt egy botrány amikor az apple nem törte fel az FBI-nak a bűnöző készülékét és egy külsős cég kifejlesztett egy "boxot" amit csak hivatalos szerveknek készít több millió Ft-ért amit szintén kiküszöbölt az apple és jelenleg nincs olyan ismert módszer a szervek által sem amivel egy lezárt iphonet feltudnának oldani.
3 és az meg van, hogy az apple szándékosan lassítja a régi készülékeket??
Amúgy, ha van egy eszköz arról lehet törölni minden adatot, lehet az előző tulaj adatai nem lesznek meg, de ha nem az a cél akkor olyan mindegy. Eladni így is lehet, ha másnem alkatrésznek mindíg jó.
Attól függ, hogy mire használod.
Az IOS könnyebben kezelhető mint egy Stock android és biztonságosabb is.
Az android sokkal szabadabb, így ha ezt választod nem leszel egy céghez kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!