Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A youtube alkalmazás ingyenes...

A youtube alkalmazás ingyenes a telókon?

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 15:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

fizetős. kivéve ha nem wlannal csinálod.

egyébként iphone-ban és ipod touchban is van wlan

2010. jún. 25. 15:58
 2/11 A kérdező kommentje:
akkor gondolom a sony e. Xperia X10 minin is fizetőős.?!
2010. jún. 25. 16:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Ott ingyenes, de csak akkor, ha wlan/wifi hálózatra kapcsolódsz és onnan használod a youtube alklmazást..

Remélem, hogy tudtam segíteni..

2010. jún. 25. 16:33
 4/11 A kérdező kommentje:
és mik ezek a hálozatok? :D hogy lehet oda kapcsolódni? bocsi. de nem nagyon értek ehhez.
2010. jún. 25. 17:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Röviden tömören:

A wifi/wlan egy vezetéknélküli internetkapcsolatot biztosít, ami előfordul otthon, valamint nyílvános helyeken. Például, ha egy gyorsétterembe esetleg egy bevásárlóközpontba mennél, akkor állítsd a telefonod "wlan vagy wifi keresése" (ahogy a telefon éppen írja) módra és szinte biztos leszek, hogy kiad,egy-két hálózatot..

U.i.: Arra a hálózatra nem tudsz csatlakozni, ami le van védve.. Ezt a telefonod a talált hálózat mellett egy lakattal jelzi..

Hoszabban, bővebben:

hu.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi

(Ha esetleg valamit nem jól írtam, kérlek javítsatok ki..)

Remélem, hogy tudtam segíteni...

2010. jún. 26. 09:58
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. nagyon sokat segítettél:)
2010. jún. 26. 11:24
 7/11 A kérdező kommentje:
szóval akkor ha én bekapcsolom a wifit a telón, akk. ingyen megy a youtube? :D
2010. jún. 26. 11:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, de csak akkor, ha talál is egy nyílt wifi hálózatot.. Például, ha otthon vezetéknélküli internetet használsz, akkor arra csatlakozol a routeren keresztül és csak akkor használhatod ingyen...
2010. jún. 26. 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:
De mondjuk, ha rákeresel a wifi hálózatokra és találsz mondjuk a szomszédban egy nyílt wifi hálózatot, akkor természetesen azon keresztül is működni fog..
2010. jún. 26. 12:52
 10/11 A kérdező kommentje:

nah mostmár minden világoos.:)

nagyon szépen köszönöm:D

2010. jún. 26. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!