Mi okozhatja a következő problémát (akkuval kapcsolatos)?
Egy hónapja cseréltettem akkut a Meizu M5-ös telefonomban, mert készenlétben baromi gyorsan merült és nyilván az akkura gyanakodtam. Eddig semmi gond nem volt, de most olyanokat csinál a telefon, hogy random leugrik 3-4%-okat, amikor egy hosszabb készenléti idő után feloldom a képernyőzárat (nem fut rajta a háttérben semmi és semmi különösebbet nem csinálok, csak pl. megnézem az időt rajta vagy a beállításokban "molyolok" egy-két percet). Az érdekes az egészben, hogy amikor éjszakára leteszem a telefont és reggel felkelek, ugyanannyi százalékon van vagy max. 1-2 százalékot ugrik le a töltöttség. Sajnos ugye Mediatek processzor van benne, ami nem az energiatakarékosságáról híres, de ez nekem akkor is furcsa, mert az akku új benne. Lehetséges, hogy esetleg valamilyen szoftveres hiba miatt nem jól jelzi a töltöttséget a telefon? Amúgy ezt leszámítva nincs gondom a telefonnal, de ez kissé idegesítő. Ha valakinek van ötlete, hogy ez mitől lehet, szívesen fogadom!
Köszönöm előre is a segítséget!
"Még egyszer nem fogom szervízbe vinni, annyit az egész telefon nem ér!"
Pedig a javításra is van garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!