Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi szedi le a pénzem?

Mi szedi le a pénzem?

Figyelt kérdés
Már nem emlékszem, hogy mivel aktiváltam, de a telefonomra emelt díjas sms-ek érkeznek, amiket én fizetek. Szerencsére kártyás a mobilom. Telószám nincs, csak egy link, valami dl1.sms242, vagy ilyesmi és az üzenet tartalma ez: "ez mindig változik.wlm" és idézőjelben van, ahogy írtam.
2010. jún. 25. 14:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
tiltsd le ezeket a szolgáltatónál, ha már belementél egy ilyen baromságba
2010. jún. 25. 14:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Na ne mondd. Ha tudnám hogyan kell... Talán ezért tettem fel a kérdést. Csakhogy semmi ilyenbe nem mentem bele, csak travianhoz hasonló játékokon rendeltem aranyat, meg plusz pontot.
2010. jún. 25. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
menj be szolgáltató egy üzletébe és ott kérd meg, h segítsenek! vagy új szám:|
2010. jún. 25. 14:28
 4/12 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam letiltani a bejövő sms-eket és nem ment. Letelt a 72 óra és még mindig fogadhatos sms-t.
2010. jún. 25. 14:31
 5/12 anonim ***** válasza:
72%

így

-csókolom ügyfélszolgálatos néni

-jó napot kedves ügyfél, miben segíthetek?

-teccik(sic!) tudni le szeretném tiltani az emelt díjas sms-ek küldését és fogadását..ez és ez a telefonszámom

-pillanat kedves ügyfél, (kompjúter (sic!) bip, bip, nyomkodás...mostantól nincs ilyen lehetőség, ha fel szeretné oldani ezt a korlátozást, kérem látogasson meg minket itt az ügyfélszolgálaton minket újra...

-köszönöm ügyfélszolgálatos néni

-szívesen, hisz ez a dolgom, további szép napot

2010. jún. 25. 14:35
 6/12 A kérdező kommentje:
Megtettem telefonon keresztül. Amúgy a világ végén lakom és 10 Km-s körzetben sehol egy pannon/telenor iroda
2010. jún. 25. 14:37
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
akkor telefonálj nekik újra és kérdezz rá, hogy mikor írják jóvá a számládon a letiltás után érkezett sms-ek árát? ;)
2010. jún. 25. 14:39
 8/12 anonim ***** válasza:
16%
jéé feltalálták a busz-t :D:D
2010. jún. 25. 14:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Visszatéríteni nem fogják az eddig elveszett pénzt. Miért is tennék??

De amúgy bemész, vagy betelefonálsz, és megkéred, hogy tiltsák le az emelt díjas szolgáltatásokat. És ennyi.

2010. jún. 25. 15:06
 10/12 anonim ***** válasza:
15:06 ha már egyszer letiltotta és mégsem tették, akkor elvileg a letiltás óta ami költsége volt, azt megreklamálhatja ;)
2010. jún. 25. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!