Iphone 8 plus ledobál a wifiről, mit lehet ezzel csinalni?
Figyelt kérdés
Iphone 8 plus ledobál a wifiről, vagy egyaltalan nem is csatlakozik ra. Amig masnak a 6s-el harmas erossegu wifije van, addig nekem nem is mindig talalja a telefon vagy ha ra is csatlakozik, akkor is ledobal rola, vagy csak porog a karika es nem tolt be semmit. Nem csak itthon probaltam, mashol is fent all a hiba. Mit lehet ezzel csinalni? Garis meg a telefon, kb 3 honapos.2018. nov. 5. 23:04
1/7 anonim válasza:
Megpróbálhatod a hálózati beállításokat nullázni, hátha ez megoldja a problémát. Ha nem akkor mehet a szervízbe.
2/7 A kérdező kommentje:
Megprobaltam, nem igazan vettem eszre valtozast:/
Hova vigyem szervizbe, iStyle? Hogy zajlik ez ilyenkor?
2018. nov. 5. 23:46
3/7 anonim válasza:
Gyári reset, ha nem megy utána se, akkor szerelő, sanszos hogy a wifi-antenna(vagy chip, hívd ahogy akarod) haldoklik.
4/7 anonim válasza:
Igen, pl. iStyle. Nekem is volt ilyen problémám, ki is cserélték a készüléket egy új darabra.
5/7 anonim válasza:
Nekem egy tabletem volt ilyen szar, vissza is küldtem.
6/7 anonim válasza:
Vidd el szervizbe, kapsz egy újat ha hardveres a problem.
Azt hiszem apple terméknél úgy van hogy bárhova viheted ami hivatalos apple viszonteladó, be kell venniük a kütyüt.
Media markt, ijoe, istyle, icentre.
7/7 A kérdező kommentje:
Ma voltam bent iStyleban, azt mondtak hogy ez igy mindenkepp szerviz, es hogy egy het kb mire megcsinaljak, szoval nekem masik telefont nem is emlitettek.
Koszi mindenkinek a valszokat!
2018. nov. 6. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!