SOS! Eltűnt, elrabolt lányt keresnek! Kikspcsolt telefont hogy lehet lenyomozni?
Figyelt kérdés
A mobilja sajna lemerült, így elérni sem tudják. Kikapcsolt állapotban le lehet nyomozni a telefon hollétét? Ha igen hogyan???2018. nov. 5. 19:44
2/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy én nem tudom lenyomozni. Azt kérdeztem, hogy egyáltalán lehetséges e. A rendőrség hogyan tudná lenyomozni?
2018. nov. 5. 19:57
3/9 anonim válasza:
A rendőrségre kellett volna eleve menni, ha valóban eltűnt vagy elrabolták, nem ide írni.
4/9 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a rendőrség a mobilszolgáltatón keresztül ráakadhat, vagy legalább megmondja az útvonalat, amelyen haladva valakivel telefonált vagy sms-ezett.
5/9 anonim válasza:
Neked sehogy.
Fordulj a rendőrséghez, ők tudnak segíteni.
6/9 anonim válasza:
"Kikapcsolt állapotban le lehet nyomozni a telefon hollétét?"
Nem lehet.
Csak az utolsó aktív helyzetét lehet megtudni. Rendörségi megkeresésre a szolgáltató álltal.
7/9 anonim válasza:
ha volt nála okostelefon be kapcsolt gps akkor az android készülék keresőjével te is megtalálhatod az utolsó helyét bejelentkezését telefonak.
8/9 anonim válasza:
"A rendőrség hogyan tudná lenyomozni?"
Közvetlenül ők sem, viszont odacsörögnek a mobilszolgáltatónak hogy küldjék át a cellainfókat.
9/9 anonim válasza:
Mindjárt írja hogy jó akkor köszi,,,,akkor csak kiveszem az akksiját azt megyünk tovább....
Szegény lány meg sír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!