Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megvegyem most az iPhone-t,...

Megvegyem most az iPhone-t, vagy várjak amíg kijön az új?

Figyelt kérdés

Volt egy iPhine X-em, amire 3 évig spóroltam, de ellopták nemrég (légyszi ne irjátok a szokásos nem tudsz vigyázni a dolgaidra dumát, nem tudjátok hogy történt, és nem erre vagyok kíváncsi). Most várom hogy a biztosításból befolyó pénzt, és szeretnék venni egy új telefont, mert most a régi iphone 5s-emet használom, és szegény eléggé le van strapálva, lassú stb.

A kérdésem az lenne, hogy megvegyem-e, érdemes-e megvennem a most új iphone xs-et, vagy várjak jövő őszig, és vegyem meg az akkor újonnan kijövő iphnonet?

Nagyon fontos nekem a kamerája, és hogy évekig tudjam használni. Nekem nagyon bejött az X, nem szeretnék hasonló huaweire, samsungra stb. váltani, és nem azért mert sznob vagyok, nekem jobban bejon az ios rendszer és a minősége (ne szóljátok le légyszíves, nem egy android vs apple harcot szeretnék indítani)

Szerintetek megéri az Xs (mert annyival em tud többet az X-nél) vagy tényleg várjak 1 évet, hátha megint lesz valami nagy változás, újítás, ami miatt már megérné?

2018. nov. 5. 19:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

bírom azt a részét h vegyem meg idén vagy várjak a következőig

és akk jövöre ugyanezt a kérdést feltennéd és sose vennél uj telot xd

2018. nov. 7. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!