Miért veszi le a telefonom a hangerőt magától minimumra, amikor beledugom a fülesemet?
Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 19:10
1/8 anonim 

válasza:

Ha beledugod a fülesed, azt a hangerőt fogja használni amit legutóbb használtál mielőtt kihúztad volna. Legalábbis ez minden telefonnál így van, jó lenne tudni neked milyen van. Tapasztalatom szerint a Samsungok csinálnak ilyet.
2/8 anonim 

válasza:

"Legalábbis ez minden telefonnál így van, jó lenne tudni neked milyen van."
Ha minden telefonnál így van, akkor tökmindegy, hogy neki milyen van.
4/8 A kérdező kommentje:
Samsung telefonom van
2018. nov. 4. 19:19
5/8 anonim 

válasza:

Akkor szerintem beállításoknál keresd a hibát!
6/8 A kérdező kommentje:
Nem találtam semmi ilyet
2018. nov. 8. 16:43
7/8 anonim 

válasza:

Sajnos nem tudom mi lehet a baj... Se "Hang" menüpont alatt, se "Kisegítő lehetőségek" ilyesmi?
Ha tényleg nincs sehol, és nincsenek fontos adataid, akkor ha nagyon zavar csinálj egy gyári visszaállítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!