Ezek közül melyik megbízható: Blackview, Cubot, Ulefone, Doogee, vernee, Vkworld, Bluboo, Homtom, Vivo, Oukitel, Krüger&Matz, Allview?
Doogee nagyon király telefon.
2 éves.
Nem lassul be, csak akkor mikor be jönnek a reklám ablakok, de ezeket csak 1 honnap mulva csinálja. Újra resetelem a telot megint bírja 1 honnapig. Ugyis kell néha resetelni mert a sok szemetett el kell tüntetni amit a sok frissítés csinál.
Olyanok is hozzá szólnak akiknek semmi közük sincs hozzá. Én az Ulefone Powert majdnem 3 évig használtam , csak sikerült elejtenem a betonra, ezért akadozott.
Van Oukitel K6000 is a családban, épp most 3 éves és ennek sincs semmi baja, mindenben tökéletes. Sose fagyott le, nem akadozik a mai napig sem. Az akkuja is bő két napot kibír.
Igen, és ők pontoznak le minket. Ők csak hiszik, hogy az ő mobiljaik jobbak, mint a kínai noname-ek, de az az igazság, hogy a Xiaomi vagy a Meizu nem azért drágább, mert jobb, hanem mert az európai piacra vannak pozicionálva, és az európai megveszi 50 dollárral drágábban ugyanazt, amit a kínai piacon adnak.
13-nak teljesen igaza van.
2008-tól iphone atomkedvelő voltam.
2015-től már nem kellenek a csodamárkák, mert :
1. Ugyanott készülnek sokszor ahol a no name-ek
2. Vam sok noname, ami leveri tudásban a Sams-LG stb.-ket.
3. Pl.az Oukitel Mix 2. Nagyon durván atom jóóóó :-)
Jaaa és 45-50e között elérhető.
Van itthon családban iphone 7, sams s8 de nem kellene egyik sem (már).
A felsoroltak között mindegyiknek van atomjó darabja.
De én megettem az olcsóveddmeg-besz..tdobdel elméletet.
volt vagy 20 ilyen "eldobós" telóm, de csak az egyiknél volt működési probléma.
En most az M-HORSE t neztem ki, lehet veszek egyet, meglatjuk milyen. A hardware-e alapjan jo kell legyen.
AMAZON-on 140 euro,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!