Huawei P20 Lite telefonról mi a véleményetek?
Hát, ez azért emberfüggő :) én meg pont a Samsunggal vagyok megelégedve már 7-8 éve (Note 1, S6, S7, S7 Edge, S8+ jelenleg). Mindig használtan vettem, és a felsoroltakkal mindig elégedett voltam. S7 után egyszer vettem Huawei P9-et (akkoriban jelent meg a P10). Egy hétig volt nálam, mielőtt eladtam. Kamerázáskor forrósodott, nem volt kamerastabilizálás, gyári Tükör alkalmazás (mivan?), nem volt szimpatikus helyen az ujjlenyomatolvasó és nem volt altertívája, a kijelző az Oledhez képest gyenge volt mind a betekintési szögeket, mind az élénkséget tekintve...
Nem volt az rossz, de S7 után csalódás volt, szóval eladtam és vettem S7 Edget, amivel jól megvoltam jó ideig.
Szóval individuális a dolog. Én a helyedben a Samsungot választanám, de nem rossz a P20 Lite sem (csak nekem nem tetszik), szóval azzal sem fogsz mellé nyúlni.
Nekem is volt Samsungom, jó nem a legújabb és legdrágább verzió, (már nem emlékszem, hogy milyen) de annak a hátulja nagyon melegedett. Aztán sikeresen beleejtettem a wc kefe tartóba, a kamerája elszállt teljesen, lassú volt. Aztán a hugomnak volt (nem a legrosszabb minőségű Samsungja) és neki is 3 hónapig ha bírta akkor sokat mondok. Úgyhogy most semmiképp sem szeretnék Samsungot. A Huawein kívül néztem még a Xiaomi-t, arról is megoszlanak a vélemények, ezért inkább a Huawei mellett döntöttem, gondolván, hogy ezzel nem lesz bajom egy darabig.
Köszi a gyors választ :) Ment a zöld pacsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!