Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudok MMS-t fogadni?

Miért nem tudok MMS-t fogadni?

Figyelt kérdés

Kaptam 2 SMS-t, az elsőt az MMS küldőjétől kaptam, ez áll benne: Önnek MMs üzenete érkezett, melyet az alabbi linken tekinthet meg: http://...

Jelszo: ...

A második SMS-t, 06 30 930 3100 számról kaptam, ez a szövege: Az érkezett MMS-t EGYSZER TEKINTHETI MEG az előző SMS-ben foglalt WAP-oldalra kattintva, vagy a t-zones T-Mobile menüpontjában. T-Mobile

Nokia 6300-ról van szó.

Előre is köszönöm!

2010. jún. 25. 10:55
 1/6 A kérdező kommentje:
A beállításokban kellene vmin változtatni?
2010. jún. 25. 11:00
 2/6 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet az oka de engem is érdekel, mert velem is majdnem ugyanez van. Annyi hogy én nem csak egyszer tekinthetem meg.(vodafone) Megnézed a linken amit írtak, és lemented a gépre. Én így szoktam ha így kapok mmst mert van amikor rendesen a telefonomra érkezik meg és ott tudom megnézni.
2010. jún. 25. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:
59%

semelyik mobil szolgáltató nem támogatja az MMS-t, azt akarják, hogy lépjél fel a drága 35 ft/percdíjas wapra. és onnan nézd meg, ha már egyszer a küldője kicsengetett 400 forintot az MMS-ért :@

mert kell a hülye emberekből az EXTRA PROFIT.

inkább küldjetek emaileket, jobban megéri, több képet is lehet hozzá csatolni.

de ez 2003-ban is így volt, amikor beindult az MMS.

nekem a T-mobile szokott küldözgetni, azt a mobilom tudta is fogadni, de a barátaim által küldött MMS-ek megnézésre annak idején is wapra irányított át.

ez így is fog maradni, sőt szerintem, már senki sem használ MMS-t, amióta mobilokkal lehet emailt is küldeni, ami jóval olcsóbb.

2010. jún. 25. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Először is próbáld meg ennek az oldalnak a segítségével beállítani az MMS konfigurációt: [link]
2010. jún. 25. 11:20
 5/6 anonim válasza:
Én vodafonos vagyok. 2006 környékén vettem egy telefont, amin én sem tudtam fogadni mms-t. A lényeg; bementem a vodafon szaküzletbe, ott elmondták küldeni kell 1 sms-t az egyik telefonszámra, amiben mms szó van benn. A számra nem emlékszem már. Amit tudok mondani vagy mennyetek be az ügyfélszolgálathoz és ott segítenek, vagy hivjátok fel. Mindegyik szolgáltatónak van ingyenes ügyfélszolgálata. Vodánál a 1270, hivjátok fel.
2010. jún. 25. 11:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2010. jún. 25. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!