Nemtom2.0 kérdése:
Hogyan tudnám feloldani a telefonomat?
Figyelt kérdés
Lényegében arról lenne szó, hogy a nem tudom feloldani a telefonomat (pin-kód), mert a képernyőmnek az a része nem reagál az érintésre (sim feloldása). Gondoltam arra, hogy külső vezérléssel, számítógépről esetleg, be tudnék jelentkezni, de nem ismerek olyen applikációt, ami nekem ebben tudna segíteni. Esetleg nektek van valami ötletetek? Nagyon megköszönném! :)2018. okt. 31. 10:43
1/3 anonim válasza:
ha a sim van lekódolva akkor kiveszed a sim et és használhatod a telefont
másik készülékkel le tudod venni a simről a zárat és visszarakva nem fogja kérni és teljes értékűen használhatod a telefont
2/3 anonim válasza:
"Elfelejtettem a PIN kódomat. 278. variáció."
3/3 A kérdező kommentje:
Uuu, nagyon köszi, erre nem is gondoltam! :D
2018. okt. 31. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!