Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N95 (8GB) HELP!?

Nokia N95 (8GB) HELP!?

Figyelt kérdés

Nos kaptam egy Nokia N95 8GB-os telót amiben sajnos az a legnagyobb hiba hogy nincs benne magyar nyelv mert külföldről kaptam... Olvasgattam én már minden félét és hiedelmeket stb de nemtudom mi igaz és mi nem. Nemtudom ha megpróbálok magyar nyelvet belerakni akkor a szaktudásomat mennyire fogja díjazni egy szervíz szal hány kilóba díjazzák ha gajra vágom a szaktudásommal? Mert egy 10-est szántam magyarosításra+függetlenítésre de mégis csak jobban hangzana csak a függetlenítés 2 rugóért.Előre is köszönöm a kedves hozzáértő válaszát melyben azt várom hogy megválaszolja ezeket a pontokat:

1. Érdemes e sóherkodni ezzel kockáztatva a telefon lelki épségét?

2. Mennyire biztos hogy tönkreteszem?

3. Mennyibe kerül ha tönkrevágom és meg kell csináltatnom

Ha jól olvasgattam vmi product key-t kell átütni ezzel a progival Nemesis Service Suite és utána frissíteni magátol updatel vagy nem? De tökre sose csináltam még ilyet, úgy nézzen rám aki válaszol. Valószínű hogy sikerül vagy inkább vigyem tényleg szervízbe? Válaszokat nagyon de nagyon szépen köszönöm. Linkeket nem kérek minden megvan ami kell hozzá csak fent hiányzik:) ha értitek

2010. jún. 24. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha magadnak csinálod meg, és elkúrod, 15 alatt nem állsz meg... és még tehetsz hozzá, ha szoftveresen odavágod... ha meg megkeresel egy két szervizt, olcsóbban átütik neked, aztán nem kell parázni esetleges frissítés esetén sem...
2010. jún. 24. 21:47
 2/8 A kérdező kommentje:
barátom a kulcsszó. meggyőztél teljesen!
2010. jún. 24. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
A magyar nyelvet rakd bele te magad, csak mindent a leírások szerint csinálj és akk nem lesz gond. Függetlenítés helyett pedig vegyél egy turbosim-et 1500ft-ért, ez függetlenné teszi. A maradék 8500ft-ot pedig idd el, vagy csinálj vele amit akarsz:)
2010. jún. 24. 21:59
 4/8 A kérdező kommentje:
hát az volt tervbe véve hogy 7végén ivászat meg zöldülés ha sikerül xd de így nem naon merek kockáztatni nemtom még körberágok pár fórumot
2010. jún. 24. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Figyel még ha minden balul üt ki akkor sem tudod agyonbaszni a telót max. szoftveresen amit ugyanúgy helyre lehet hozni. Sok telót moddoltam már, lényeg h minnél többet olvass mielőtt belekezdesz h tisztában legyél a dolgokkal. A függetlenítésre meg tényleg ne költs, ott a turbosim amit csak egyszer kell megvenni és bármelyik telódba beleteheted.
2010. jún. 24. 22:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Nah xd dűlőre jutottam ma reggel és addig meddig keresgéltem még össze nem jött a helyes product key és arra már gyönyörűen magától frissített. Hibátlanul működik. Mindenkinek köszönöm a válaszát!
2010. jún. 25. 17:37
 7/8 anonim válasza:

Select

Menü

tools

stettings

General

Personalistation

Langue

2010. aug. 15. 14:04
 8/8 anonim válasza:

ennyit kellet volna:D

az összes újabb nokiákban már bele van generálva az összes nyelv

2010. aug. 15. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!