Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Segítsetek.nem találok magamnak telefont :S nokiát szeretnék,csúsztathatót zenét lehessen rá tenni 240x320as kijelzője legyen legalább kinéztem ezt a 6600át,de azt mondja mindenki,hogy nem ajánlja meg,hogy szoftverhibásak. ez igaz? egyszerűen nem találok olyan telefont ami tetszik...
2010. jún. 24. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függhet, attól függ milyen szoftver van rajta. Volt már olyanunk és tetszett a 6600.
2010. jún. 24. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen értékben szeretnél telefont venni? Nokia 5610 ami nagyon jó zenében és a képernyője is 240x320-as és persze csusztatható. Ezt csak ajánlani tudom mert nagyon jó mobil.
2010. jún. 24. 23:08
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi,de az a helyzet,hogy a mostani telefonom 5310es ami ugye ehhez nagyon hasonlít és már unom.meg kezdi megadni magát azt meg nem akarom megvárni,míg meghal... amugy max 40000ért vennék
2010. jún. 25. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Sony Ericson Xperia X1, ez nem nokia de viszont nagyon sokáig bírja és okos is.
2010. jún. 28. 12:15
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi,de ennyit nem költök telefonra.már csak azért sem mert nem engedhetem meg magamnak.meg igazából nem is tetszik
2010. jún. 28. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!