Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonomon miért nem tudok...

Starker kérdése:

A telefonomon miért nem tudok alkalmazásokat áthelyezni sd kártyára?

Figyelt kérdés

A telefonom néhány rendszer frissítés után ki írta hogy kezd meg telni a telefon tárhelye, így vásároltam bele egy 16 GB-os sd/memória kártyát. Érzékelni érzékeli a kártyát de egyszerűen alkalmazásokat nem tudok át tenni rá, se az alkalmazás beállításain bellül nem találtam áthelyezési opciót, sem máshol. Fájlokat tudok át helyezni (zene, fénykép videó)

Telefonom típusa: Huawei p8 lite 2017

2018. okt. 24. 23:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Milyen alkalmazást használsz a feladatra?

[link]

2018. okt. 24. 23:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert valamelyik android verzió után ezt megszüntették.. Amit linkeltek alkalmazásokat meg felejtsd el.
2018. okt. 25. 05:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Beállítások- Alkalmazáskezelő.

Kivàlasztod az alkalmazást amit àt szeretnèl tenni sd kártyára, rànyomsz.

Bekerülsz az alkalmazàsinfóba.

Rányomsz a tárhely gombra.

Jobb oldalt egy rublikában -(Mód).

Rányomsz.Ott kiválasztod a az sd kártyát..

2018. okt. 25. 06:31
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Azért nem tudsz alkalmazásokat áttenni az sd kártyára, mert nem is lehet áttenni. És soha nem is lehetett. Csak képeket, meg zenét. Nagyon kezdő lehetsz a a telefonizélésben, ha még ezt sem tudod. Ráadásul a tanácsadóid sem tudják. Így nem marad más esélyed, csak törülni, meg törülni, a helycsinálás érdekében. Vagy rootolni a telefont, de az már másik téma.
2018. okt. 25. 10:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudsz áthelyezni appokat. Legalább is alapból nem. De elvileg lehet a belső tárhely helyett az SD kártyát használni, csak akkor titkosítja és más gépen nem fogod tudni használni a kártyát, ha kiveszed a telóból.
2018. okt. 25. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:

"Azért nem tudsz alkalmazásokat áttenni az sd kártyára, mert nem is lehet áttenni. És soha nem is lehetett."

Elnézést, nem tudtam hogy nem lehet, én meg itt véletlenül átraktam a kártyára. Baj?

Android 8.0 verzió.

[link]

[link]

2018. okt. 25. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Van amit enged átrakni, van amit nem. Régebben mindent lehetett, de ma már sokszor nem engedi, ennek nem tudom mi az oka. De egyszerű, mert az alkalmazások menüben ha megnézed, akkor kiderül.
2018. okt. 25. 14:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ha már sikerrel lenulláztál, akkor rakd át. Ha tudod. De ha mégse, akkor kérem vissza a pontjaimat.
2018. okt. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!