Frissítés után drasztikusan csökkent az aksim üzemideje. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Hauwei Mate 10 Lite telefonom van, ami eddig kiválóan működött. Az aksija nagyon jól bírta. Android 7 volt, amikor megvettem csak később frissítettem Oreo-ra. Minden nagyon szépen működött. Jól dolgozott az android 8-cal, de ma megint elérhető volt egy rendszerfrissítés. Először vonakodtam, de végül is belementem. Azóta akármit csinálok a telefonomon, legyen az csak sima üzenetváltás a messengerben, gooogle böngészés, (a nagy fogyasztású játékokról most nem is beszéljünk), nagyjából 10 perc alatt 10 %-ot esik az aksim üzemideje. Többet biztosan nem fogom frissíteni. Már bánom, hogy belementem. Lehet vele még valamit kezdeni, hogy újból normálisan működjön?2018. okt. 24. 23:05
1/5 anonim válasza:
Kalibrálni kell a mérést. Van hozzá alkalmazás a play áruházban.
2/5 anonim válasza:
Visszaállítani a gyári állapotot, aztán add el, vegyél egy telefon telefonálni, megy egy másik készüléket, ahol a facsebukot nyomogatod, meg idióta videokat nézel. De ezt otthon is megteheted, így talán jobbak lesznek a társas kapcsolataid.
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Vannak kalibráló progik, valamennyit javít rajta, de sosem lesz olyan, mint régen, ez szándékosan van így szerintem.
4/5 A kérdező kommentje:
#2 Most rögtön rohanok! ;)
2018. okt. 26. 01:56
5/5 A kérdező kommentje:
#1 és 3.# válaszoló: Köszönöm szépen! :)
2018. okt. 26. 01:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!