A kábel aminek egyik vége "nokia" a másik USB, megbízhatóan tölti a telefont?
Figyelt kérdés
egyszerű átkötésben van nincs benne semmi trafó vagy valami ?2010. jún. 24. 17:43
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, milyen az a "Nokia" kábelvég, de lehet,hogy adatátviteli kábelről van szó. Ha adatátviteli, akkor nem tölti a telefont!
2/5 anonim válasza:
...ugyanis többféle "Nokia kábelvég" létezik. Ez lemaradt az elsőről.
3/5 anonim válasza:
Mivel egy jó ideje a Nokia telefonoknak 5V-os a töltőjük, és az USB kimeneti feszültsége is 5V, ezért nem igényel semmilyen trafót.
A többieknek:
4/5 anonim válasza:
Hát nekem az 5800-t nem tölti adatkábelen. :) Mondjuk most már bluetooth-t használok hozzá de amíg adatkábel volt, addig nem töltötte. Viszont az előző telóm (SE K750i) az töltődött adatkábelen keresztül is.
5/5 A kérdező kommentje:
a kedves harmadik válaszolóáltal bemutatott kábelre gondoltam
egyébiránt nokia kábel alatt a töltőtt értettem mivel a mini usb je az mini usb.
és azt hittem a hálózati töltő 6 voltos de ha nem akkor nyílván nem kell
köszi.
2010. jún. 24. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!